Галушки білоруські - Image

Галушки білоруські

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Галушки білоруські стануть відмінною закускою до будь-якої страви. У міру жирні і поживні вони наповнять вас силою та енергією. Готувати такі галушки простіше простого, а крутити їх - одне задоволення. Можна сміливо влаштовувати жіночі посиденьки і в той же час готувати цю страву. Ніжні кульки з картоплі та м'яса прийдуть до смаку вашому коханому, піднімуть йому настрій навіть після довгого, виснажливого дня. Також вони стануть відмінним доповненням до будь-якої першої страви. А ось кмин наповнить вашу оселю теплом і ароматом ідилії. Приготуйте для своїх близьких щось особливе, і вони стануть цінувати вас ще більше.

Інгредієнти

Картопля

550 г.

Фарш свинний

100 г.

Кмин

5 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити, очистити, натерти на дрібній тертці. Максимально віджати зайву рідину. Фарш посолити.

02

З картоплі зробити коржик, в середину покласти трохи фаршу і закріпити. Скачати в невелику кульку. Закип'ятити воду, посолити і опустити кульки в киплячу воду. Варити близько 15-20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Галушки білоруські – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua