Аранчіні - Image

Аранчіні

Кількість порцій: 8Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хочете спробувати дуже смачну страву гарячих і пристрасних італійців? Їхня кухня славиться не тільки стравами з тіста, але і більш корисними і не такими калорійними. Наприклад, аранчіні. З італійської дослівно перекладається як "маленькі апельсини". Цю назву страва отримала завдяки своїй кулястій формі і насиченому вогненому кольору, який виходить завдяки паніровці в сухарях. Цю страву можна назвати цілком повноцінною, тому що тут є і гарнір (рис), і м'ясо, і гриби, і сир. Завдяки такій начинці вся страва виходить дуже ніжною на смак, але в той же час досить таки ситною. Так що можете її подавати навіть за святковий стіл.

Інгредієнти

Рис (аборіо)

300 г.

Яйця

2 шт.

Пармезан

50 г.

Гриби

300 г.

Шафран

1 ч. л.

Олія соняшникова

2 ст. л.

Цибуля

2 шт.

Кріп

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Часник

3 зубчики

Сухарі панірувальні

за смаком

Олія вершкова

2 ст. л.

Борошно

за смаком

Етапи приготування

01

Відварити рис в підсоленій воді.

02

Додати розмочений в гарячій воді шафран, 2 ст. л. вершкового масла і тертий пармезан. Перемішати.

03

Рис остудити, додати 1 яйце, перемішати.

04

Для начинки на олії підсмажити цибулю, гриби, посолити, поперчити. Додати подрібнений часник і зелень.

05

Остиглий рис розділити на 10 маленьких кульок. Кожну кульку нафарширувати 1 ст. л. грибної засмажки.

06

Отримані рисові кульки обваляти в борошні, яйці і панірувальних сухарях.

07

Обсмажити аранчіні до золотистого кольору.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Аранчіні – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua