Полуничне вершкове суфле - Image

Полуничне вершкове суфле

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Фруктове суфле завжди було відмінним варіантом, якщо у вас не за горами приємний вечір у колі друзів або близьких. Адже така повітряно-легка і приємна страва порадує всіх ваших гостей. Адже не обов'язково, щоб ваш прийом запам'ятався, потрібно готувати дуже багато різних калорійних і важких для шлунка страв. Досить порадувати їх полуничним суфле. Тим більше, що такий десерт цілком може бути і як самостійна страва. А так як суфле французького походження, то воно не може не здивувати і не порадувати ваших гостей. Подавати десерт можна також із будь-яким солодким соусом або полити зверху теплим шоколадом.

Інгредієнти

Полуниця

300 г.

Цукор

150 г.

Вершки 33-35%

200 мл.

Желатин

15 г.

Етапи приготування

01

Желатин залити теплою водою і дати повністю розчиниться. Потім трохи охолодити. Полуницю помити (або розморозити). Подрібнити полуницю блендером.

02

Збити вершки з цукром. Змішати полуницю і збиті вершки. Додати в суміш желатин і довести до однорідної маси. Розлити десерт в келихи і поставити в холодильник на 3 години.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Полуничне вершкове суфле – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua