Вершковий сир з гарбузом і яблуками - Image

Вершковий сир з гарбузом і яблуками

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вершковий сир з гарбузом і яблуками – вишукана закуска для любителів витончених смаків. До того ж, рецепт простий і легкий у приготуванні. У запропонованій страві замість пюре з відварного гарбуза можна використовувати консервоване гарбузове пюре без цукру. Урізноманітніть рецепт і додайте кленовий сироп, після чого страва заграє смаковими нотками ніжної карамелі. Якщо Ви вирішили прикрасити дану страву не запеченими, а свіжими яблуками, наріжте їх тонкими дольками-слайсами, попередньо забравши кісточки, і посипте зверху корицею.

Інгредієнти

Сир вершковий

3,5 ст. л.

Цукор коричневий

1,5 ст. л.

Гарбуз

100 г.

Кориця мелена

за смаком

Яблука червоні

4 шт.

Етапи приготування

01

Відварити гарбуз, остудити, перекласти в чашу блендера, подрібнити до стану пюре.

02

Додати в блендер до гарбузового пюре вершковий сир, цукор і корицю. Подрібнити. Перекласти суміш у миску, поставити в холодне місце.

03

Яблука очистити, нарізати середніми шматочками, запекти в духовці.

04

Подавати сир із печеними яблуками (при бажанні можна зі свіжими).

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв