
Тістечко кунжутне
Милі і смачні кекси, які припадуть до смаку і дітворі, і дорослим. Хороший десерт як для святкового столу, так і просто для чаювання. Особливий смак цим кексам додають горішки і сухофрукти, які є в цьому десерті. Якщо ви віддаєте перевагу іншим наповнювачам, то їх легко можна замінити на ваші улюблені - це вже справа смаку і фантазії. Нагадаємо тільки, що сухофрукти дуже корисні для людського організму. Тому в цій страві легко об'єдналося корисне з приємним. Чудовий десерт для всієї родини.
Інгредієнти
Курага
100 г
Фініки
100 г
Родзинки
70 г
Кеш’ю
100 г
Кунжут
100 г
Етапи приготування
01
Кеш'ю перебрати і підсушити на сковороді або в духовці до рум'яного кольору. Потім перемолоти в блендері до стану борошна.
02
Курагу, родзинки і фініки добре промити. При необхідності замочити в теплій воді. Фініки очистити від кісточок.
03
У блендер до перемеленого кеш'ю додати сухофрукти і перемолоти до однорідного стану.
04
Кунжут обсмажити на сковороді до золотистого кольору.
05
Рукою сформувати кульку з горіхово-фруктової маси, обваляти в кунжуті і прикрасити горіхами кеш'ю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів