
Cамбук із гарбуза та яблук
Пропонуємо вашій увазі прекрасний низькокалорійний десерт – самбук із гарбуза та яблук. Мікс гарбуза із яблуком – найкорисніше поєднання. Наш організм особливо потребує додаткових вітамінів восени. Такий десерт – ще одна можливість доповнити наш раціон такими корисними мікроелементами як залізо і ще цілим рядом вітамінів. М’якіть гарбуза і яблука ми запікаємо, отримуючи, таким чином, незабутній свіжий аромат і зберігаємо усю користь цих продуктів. Гарбуз та яблуко є низькокалорійним десертом, таким важливим та необхідним для бажаючих поласувати та одночасно зберегти свою фігуру в нормі. Ось такий нескладний спосіб урізноманітнити осінні будні.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
500 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
400 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Желатин Добрик 15г
15 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
400 мл.
Лимон
30 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 175°C градусів. Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння. Яблука помити, очистити, видалити серцевину.
02
М'якоть гарбуза і яблука нарізати часточками, запекти до м'якості, близько 20 хвилин. Блендером подрібнити в пюре. Яйце розбити, відокремити білок від жовтка.
03
Желатин повністю розчинити в теплій воді. У гарбузово-яблучне пюре додати цукор, лимонний сік, яєчний білок і збити все в пухку масу. Постійно помішуючи, тонкою цівкою влити розчинений желатин. Розлити масу по креманках або склянках і поставити в холодильник до застигання (близько години).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів