Гарбузове суфле - Image

Гарбузове суфле

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Суфле - це дуже витончений і вишуканий десерт. Його наявність на солодкому столі завжди обіцяє успіх господині. Адже, приготувати суфле зовсім не важко, але ця тонка справа вимагає вмілості та потрібного рецепта. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати гарбузове суфле. Це дуже ніжне і корисне суфле. Гарбуз - низькокалорійний продукт, а тому підходить для дієтичних цілей. Крім того, гарбузове суфле - це вітамінний десерт і його необхідно давати дітям. Адже, гарбуз - це джерело вітамінів. Його споживання відіграє значну роль в обміні речовин у кістках і в сполучній тканині, а також у здоровій роботі нирок. Вітамін К, який міститься в гарбузі, бере участь у засвоєнні кальцію та в забезпеченні взаємодії кальцію і вітаміну D.

Інгредієнти

Гарбуз

120 г.

Яйце

3 шт.

Цукор

15 г.

Сіль

3 г.

Вершкове масло

50 г.

Борошно

30 г.

Крохмаль

5 г.

Молоко

120 мл.

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 200°С. Гарбуз почистити від зернят, порізати середніми шматочками, загорнути у фольгу та запікати до м'якості. Злегка охолодити та перетворити на пюре. Відокремити білки від жовтків.

02

Розтопити на сковороді вершкове масло, всипати просіяне борошно. Прогріти, помішуючи та зняти з вогню. Не припиняючи помішувати, влити тепле молоко. Додати жовтки, кожного разу помішуючи. Додати гарбузове пюре, злегка охолодити.

03

Збити білки у стійку піну, засипати цукор та крохмаль. Збивати, поки суміш не стане щільною та блискучою. Додати гарбузову суміш, перемішуючи легкими рухами знизу вгору, щоб білки не осіли. Розігріти духовку до 180°С. Форми для суфле змастити вершковим маслом та злегка присипати цукром. Викласти суфле, поставити в духовку та готувати 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Гарбузове суфле – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua