Диня з полуницею - Image

Диня з полуницею

Кількість порцій: 2Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Цей рецепт буде достатньо актуальним у теплу пору року, коли підходить сезон полуниці і динь. Такий десерт можна з легкістю робити навіть зранку, тому що він не займе багато часу, але його смак точно сподобається вам і вашим рідним. Напевно всі хочуть подовше полежати в ліжку, а цей десерт забере у вас так мало часу, що ви можете собі дозволити цю слабкість. До того ж, в десерті дуже багато вітамінів, які містять в собі диня і полуниця. Коли будете подавати десерт, не забудьте додати м'яту для аромату і морозива для ще більш приємного смаку. Відмінний десерт припаде до смаку всім, хто його спробує і подарує незабутні хвилини насолоди.

Інгредієнти

Червоне вино (для безалкогольного варіанту – сік або вода)

150 мл.

Цукор

100 г.

Полуниця

125 г.

Диня

0,6 кг.

Етапи приготування

01

У невеликій каструльці змішати вино і цукор. Варити на слабкому вогні до тих пір, поки рідини не стане в два рази менше. Дати охолонути.

02

Порізати полуницю на половинки і обережно додати в сироп.

03

Диню очистити і тонко нарізати, укласти шматочки в тарілку. Полити зверху сиропом з полуницею.

04

Можна подавати з м'ятою або морозивом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Диня з полуницею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua