Пончики з абрикосами - Image

Пончики з абрикосами

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

М'яка, пишна, апетитна випічка, яка нікого не залишить байдужим. Від такої ласощі не відмовиться ні дитина, ні дорослий. Один тільки вид і божественний аромат викликає нестримне бажання зжерти все до останньої крихти. Отже, Вашій увазі повітряні пончики (пампушки) – круглі солодкі пиріжки, смажені у фритюрі. Вони бувають круглими (німецькі берлінери) з начинкою, а також у вигляді бублика з отвором посередині (американські донатси) без начинки. Сьогодні ми готуємо берлінери із фруктовою начинкою. Пухнаста, але тонка оболонка зі свіжоспеченого листкового тіста, всередині – стиглий і ароматний абрикос, зварений у сиропі до м'якості. Хрустка скоринка і пудрова присипка. Смакота.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
356.90

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Цукор Ваш Цукор 10кг

300 г

Вода негазована Аквуля 2л

400 мл

Абрикос

500 г

Борошно 7 1кг

100 г

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

5 шт.

Цукор ванільний Auchan 8г

1 ч. л.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

200 мл

Цукрова пудра Aro 250г

40 г

Етапи приготування

01

Приготувати сироп з води і цукру. Додати половинки абрикосів і проварити до м'якості. Вийняти із сиропу, охолодити.

02

Яйця збити з цукром, додати борошно і ванільний цукор, розмішати до отримання однорідного тіста.

03

Розігріти в сотейнику олію. Обмокнути половинки абрикосів в тісто і обсмажити в гарячій олії до золотистого кольору. Викласти на паперовий рушник.

04

Перед подачею до столу посипати пончики цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв