Десертна ковбаса з коньяком - Image

Десертна ковбаса з коньяком

Кількість порцій: 8Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Скажіть, чи є людина, яка не пам'ятає, як у дитинстві мами робили до свят смачні десертики. Мабуть, такі спогади вічні. І напевно один з улюблених таких десертів був "домашня солодка ковбаса". Але тепер-то ви самі собі господині і господарі, і готувати належить вже вам для своїх дітей або просто рідних. Тому ми прийшли до вас на допомогу, запропонувавши трохи змінений рецепт десертной ковбаси. У нашому рецепті для аромату і смаку можна додати коньяк. Може бути, що такий рецепт і не зовсім для дітей - подумаєте ви. Але якщо коньяку додати зовсім трохи, то він ніяк не подіє на організм, але при цьому своїм ароматом полонить всіх.

Інгредієнти

Молоко згущене

200 г.

Печиво

400 г.

Масло вершкове

40 г.

Мигдаль

40 г.

Коньяк

10 мл.

Какао

20 г.

Етапи приготування

01

Половину печива подрібнити в блендері дуже дрібно, другу половину разом з мигдалем - крупно. Вершкове масло розтопити. Додати згущене молоко, масло, коньяк, какао. Довести тісто до однорідної маси.

02

З маси сформувати «ковбасу». Замотати її в харчову плівку і покласти в холодильник мінімум на 1 годину. Перед подачею нарізати на скибочки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Десертна ковбаса з коньяком – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua