Десерт із полуниці з вершково-йогуртовим кремом і бісквітом - Image

Десерт із полуниці з вершково-йогуртовим кремом і бісквітом

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

У тебе в холодильнику виявилася заморожена полуниця і ти не знаєш, що з неї приготувати? Ось чудовий і легкий варіант полуничного десерту, який прикрасить різнобарвністю твої сірі будні. Використання бісквіту з соковитою, червоною ягодою – полуницею є просто неперевершеним з точки зору смаку. Це поєднання здивує вас своєю витонченою красою та водночас корисністю. Дивовижне використання легкого йогурту з ніжною сметаною, надасть повітряної легкості десерту. А доповнення білосніжних вершків та солодкого ванільного цукру взагалі завершать кулінарний шедевр. Не слід забувати і про поживність та насиченість вітамінами та мінералами даної страви, що звичайно ж виводить даний десерт на перші місця турнірних таблиць серед любителів солоденького.

Інгредієнти

Полуниця

400г

Ванільний цукор

60г

Йогурт

150г

Сметана

150г

Вершки

200г

Портвейн

2 ст.л.

Бісквіт

60г

Етапи приготування

01

Полуницю вимити, обсушити, видалити плодоніжки і розрізати на 2 або 4 частини. Засипати полуницю 25 г. ванільного цукру, дати постояти 10 хвилин.

02

Йогурт змішати зі сметаною, хересом і 20 г. ванільного цукру. Вершки збити в круту піну з рештою ванільного цукру і підмішати до йогуртового крему.

03

Бісквіт поламати на маленькі шматочки. Половину ягід розтерти і змішати з  шматочками полуниці, що залишились.

04

2/3 бісквітної крихти розкласти по келихах, зверху викласти 2 ст.л. крему. Потім розкласти по келихах 2/3 ягідної суміші, зверху викласти крем, що залишився, посипати  бісквітом і викласти ягоди. Дати постояти в холодильнику 20-30 хвилин, прикрасити листочком м’яти і подати до столу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Десерт із полуниці з вершково-йогуртовим кремом і бісквітом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua