Десерт із мигдалем і фісташками - Image

Десерт із мигдалем і фісташками

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Присутність десерту на столі створює святковий настрій навіть в буденний день, тому кожна господиня намагається побалувати своїх близьких всілякими солодкими частуваннями. Запропонований рецепт - одне з таких частувань, яке сподобається не тільки дітям, а й дорослим. Десерт із мигдалем і фісташками - насичені, дуже смачні горіхові ласощі, запозичені з індійської кухні. Треба відзначити, що цей десерт можна приготувати заздалегідь і зберігати кілька днів у холодильнику в контейнері, що щільно закривається , але, без сумніву, на кілька днів ці ласощі у Вас не затримаються.

Інгредієнти

Мигдаль

250 г.

Цукор

200 г.

Вершки 10%

150 г.

Масло вершкове

75 г.

Фісташки

50 г.

Етапи приготування

01

Мигдаль перемолоти, залишивши кілька штук для прикраси. Масло розтопити в каструлі, постійно помішуючи. Поступово додати мелений мигдаль, вершки і цукор, перемішати. Зменшити вогонь і постійно помішувати суміш протягом 10-12 хвилин.

02

Після цього збільшити вогонь і нагрівати, поки суміш помітно не потемніє.

03

Перекласти мигдалеву суміш у низьку форму і розрівняти поверхню зворотною стороною ложки. Прикрасити дрібно порізаними мигдалем і фісташками.

04

Приготований десерт залишити на 1 годину, потім порізати на ромби і подавати холодним.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Десерт із мигдалем і фісташками – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua