Сирно-рисова запіканка з вишнею - Image

Сирно-рисова запіканка з вишнею

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Нагодувати дитину кисломолочним сиром – справа непроста, часом навіть нездійсненна. На жаль, діти не розуміють, від якого цінного, багатого на вітаміни і мікроелементи молочного продукту вони відмовляються. Пропонуємо Вам невелику хитрість: представити «противний» і докучливий кисломолочний сир у вигляді смачної, корисної і оригінальної страви, від якого не відмовиться жоден малюк. Сирно-рисова запіканка з вишнею проста в приготуванні і прекрасна як у теплому, так і охолодженому вигляді. Якщо Ви все ще не уявляєте, як можуть поєднуватися рис і кисломолочний сир – просто приготуйте цю чудову запіканочку і самі все зрозумієте. Яскраві вишневі ягідки надають особливий присмак ласощам і роблять їх соковитими і дуже красивими.

Інгредієнти

Кисломолочний сир

300 г

Рис

100 г

Вишні

200 г

Яйця

3 шт.

Цукор

100 г

Шоколад

50 г

Кокосова стружка

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Рис відварити до готовності.

02

Яйця збити з цукром до білого кольору. Додати сир, збити в однорідний крем. Змішати з рисом.

03

У змащену маслом форму викласти шар сирної маси, потім вишню і втиснути її злегка. Так заповнити всю форму.

04

Запікати при 180 градусах близько 1 години. Гарячу запіканку посипати рубаним шоколадом, щоб він розплавився і кокосовою стружкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв

Сирно-рисова запіканка з вишнею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua