Печиво "Каштани" - Image

Печиво "Каштани"

Кількість порцій: 15Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Печиво "Каштани" - оригінальний, цікавий рецепт, за яким виходить смачне, що тане в роті, ніжне пісочне печиво. Із запропонованої кількості інгредієнтів у Вас вийде приблизно 40 штук: продуктів йде невелика кількість, а печива виходить досить багато. Зверніть увагу на те, що в рецепті використовуються відварні жовтки. На останньому етапі приготування замість подрібнених горіхів готове печиво за бажанням можна обваляти в присипці з вафельних коржів, натерши їх на дрібну тертку. Можна застосувати і кокосову стружку. Приготуйте суперпісочні "Каштани", порадуйте близьких домашньою випічкою, ще раз здивувавши їх своїми кулінарними здібностями.

Інгредієнти

Вершкове масло

250 г.

Яєчні жовтки (варені)

6 шт.

Сметана

3 ст. л.

Цукор

250 г.

Ванільний цукор

2 ч. л.

Розпушувач

2 ч. л.

Борошно

250 г.

Фундук

150 г.

Молоко

5 ст. л.

Какао

3 ст. л.

Етапи приготування

01

Варені яєчні жовтки розтерти з маслом (200 г.).

02

Додати сметану і перемішати.

03

Додати цукор (50 г.) і ванільний цукор, перемішати.

04

Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.

05

Сформувати з тіста невеликі коржики.

06

У центр кожного коржика покласти горіх.

07

Сформувати кульку, розміром з волоський горіх.

08

Деко застелити папером для випічки, викласти кульки, поставити в духовку. Випікати при температурі 180°C протягом 25 хвилин.

09

Для приготування глазурі масло (50 г.), цукор (200 г.), какао і молоко довести до кипіння і кип'ятити, поки цукор повністю не розчиниться.

10

Решту горіхів подрібнити.

11

Готове печиво вмочити в теплу глазур.

12

Потім обваляти в горіхах.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Печиво "Каштани" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua