
Апельсиновий пудинг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
80 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Апельсин
2 шт.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
70 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Масло вершкове домашнє
80 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,5 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
0,25 л.
Цукрова пудра Aro 250г
5 г.
Терка Охо Good Grips з контейнером та знімною насадкою для цедри 30см жовтий
5 г.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 170°C. Змастити форму для випічки.
02
Збити міксером масло, цукор, цедру і жовтки до загустіння маси.
03
Просіяти зверху борошно з розпушувачем і акуратно вмішати в масу.
04
Далі вмішати сік та молоко.
05
Окремо збити білки і вмішати в отриману масу.
06
Отриману суміш перекласти у форму для випікання і залити зверху гарячої води, щоб діставало до половини пудингу.
07
Випікати протягом 50 хвилин до золотистої скоринки.
08
Приготований пудинг посипати цукровою пудрою і дати настоятися 5 хвилин перед подачею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)