Горіховий торт зі згущеним молоком - Image

Горіховий торт зі згущеним молоком

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Існує кілька варіантів приготування горіхових тортів. Товчені горіхи можна додати в тісто, а можна - в крем. Є рецепти, за якими ними пересипають коржі. У запропонованому рецепті горіхи як інгредієнт використовують лише для прикраси торта: верхній корж, змащений смачним масляним кремом зі згущеним молоком, у відповідності зі своєю фантазією прикрашають тертим шоколадом і горіхами. Причому, горіхи можна вибрати будь-які: волоські, арахіс, фундук або мигдаль. Ще одна особливість цього рецепту в тому, що в крем додають мак. Спробуйте: дуже смачно.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

300 г.

Цукор

300 г.

Яйце куряче

3 шт.

Сметана

300 г.

Масло вершкове

200 г.

Молоко згущене

200 г.

Мак

20 г.

Шоколад

50 г.

Горіхи

70 г.

Етапи приготування

01

Змішати просіяне борошно з цукром. Додати соду, яйця, сметану і довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 180°C. Вилити тісто у форму і випікати близько 30 хвилин.

02

Готовий пиріг розрізати на 3 коржі. Розм'якшене вершкове масло збити зі згущеним молоком. Третину крему відкласти. Мак залити окропом на 5 хвилин, а потім додати в 2/3 крему.

03

Кожен корж змастити кремом з маком, а верхній - кремом без маку. Прикрасити торт тертим шоколадом і горіхами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Торт з попкорном

Торт з попкорном

15

2 год

Горіховий торт зі згущеним молоком – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua