Абрикосова "Троянда" - Image

Абрикосова "Троянда"

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Як відомо, абрикос дуже корисний для організму. У ньому досить багато заліза і калію, та й інших мікроелементів, якими потрібно запасатися в літній час. Щоб об'єднати приємне з корисним, ми пропонуємо вам рецепт смачного і незвичайного пирога із абрикос. Красива форма троянди цього десерту тільки збільшить його популярність серед ваших гостей і зробить навіть звичайну вечерю святом. Ви можете готувати його як для сім'ї, так і для пишного застілля, якщо хочете здивувати своїх гостей. Смак пирога не менш приємний і соковитий, ніж його вигляд, так що сміливо беріться за приготування вже сьогодні - ви не пошкодуєте!

Продукти для рецепту

Масло вершкове домашнє
605.00

Масло вершкове домашнє

за 1 кг

Інгредієнти

Масло вершкове домашнє

100 г.

Сіль Єгипет

3 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Борошно 7 1кг

250 г.

Вода негазована Аквуля 2л

2 ст. л.

Абрикос ананасовий

12 шт.

Мед Літній Мед 750г

1 ст. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

3 ст. л.

Етапи приготування

01

Абрикоси помити і обсушити.

02

Борошно змішати з сіллю, додати масло, порізане кубиками, і просіяне борошно. Подрібнити блендером так, щоб вийшла велика крихта.

03

Додати яйце і по трохи воду, поки тісто не збереться в грудку. Загорнути його в плівку, покласти в холодильник на 1 годину.

04

Духовку нагріти до 180°C градусів, тісто розкачати і викласти у форму (розміром 23-24 см.), сформувавши маленький бортик. Наколоти тісто виделкою і поставити в духовку на 10 хвилин.

05

У цей час видалити з абрикосів кісточки і нарізати тонкими скибочками.

06

Потім тісто змастити медом, викласти абрикоси по колу, посипати цукром, знову поставити в духовку і випікати поки абрикоси не стануть м'якими, а тісто золотистого кольору.

07

Готовий пиріг охолодити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв