Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Сальса

Сальса

Вашій увазі найпростіший, легкий і швидкий рецепт традиційної мексиканської страви – сальси. Легенда свідчить, що цей остренький соус був названий на честь відомого на весь світ латиноамериканського запального танцю, який також яркий, пекучий і пристрасний як ця страва. Існують різні варіанти приготування сальси, для яких інгредієнти попередньо обсмажуються або відварюються, а вже потім збиваються за допомогою блендера. У нашому ж випадку, Ви зможете вже через п'ять хвилин насолоджуватися смаком цього пікантного соусу, зануривши в нього скибочку свіжого хліба, овочі або шматочок м'яса. Подають сальсу не тільки в якості діпа, але і як прекрасне доповнення до м'ясних, рибних страв і овочевих закусок.

Кількість порцій 4
Час приготування 7 хв

  1. 1. Томат — 100 г
  2. 2. Перець чилі — 90 г
  3. 3. Часник (зубчики) — 2 шт
  4. 4. Лайм (30 мл соку) — 80 г
  5. 5. Болгарський перець (червоний) — 50 г
  6. 6. Кмин — 5 г
  7. 7. Кінза свіжа — 5 г
  8. 8. Сіль — 10 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Додайте всі інгредієнти до чаші блендера. Змішуйте до отримання однорідної маси. Подавайте прикрасивши петрушкою.