Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти салати плита європейська вегетаріанські страви › Овочевий салат із пекінською капустою
Овочевий салат із пекінською капустою

Овочевий салат із пекінською капустою

Пекінську капусту дуже часто використовують в салатах. Цей чудовий овоч надає салатам соковитість і свіжість. Листя цього виду капусти дуже ніжні, приємні і, що дуже важливо, нейтральні за смаком, а значить відмінно поєднуються з іншими інгредієнтами. У цьому рецепті пекінська капуста гармонійно сусідить з яйцями, редискою, яблуками та огірками. Причому, фруктовий інгредієнт - яблука ідеально "вписуються" в солідну компанію. Заправлені майонезом компоненти нашого салату щедро діляться один із одним своїми смаками та ароматами, а в результаті виходить смачна, оригінальна, легка, але в той же час ситна страва. А корисність такого салату ніким не ставиться під сумнів.

Кількість порцій 8
Час приготування 20 хв

  1. 1. Капуста пекінська — 300 г.
  2. 2. Яблука — 300 г.
  3. 3. Редис — 300 г.
  4. 4. Огірки — 300 г.
  5. 5. Яйце куряче — 7 шт.
  6. 6. Майонез — 80 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.

  2. Яблука помити і нарізати кубиками або скибочками. Редис помити, відрізати хвостики і нарізати його скибочками або кубиками.

  3. Яйця відварити, охолодити, очистити, натерти на дрібній тертці. Огірки помити і нарізати невеликими кубиками.

  4. Всі інгредієнти з'єднати (крім ¼ маси тертих яєць). Додати майонез, посолити за смаком і перемішати салат. Потім викласти його і прикрасити тертими яйцями.