
Салат із шпинату з мигдалем і помідорами
Багато можна говорити про користь шпинату. У Франції його навіть називають "королем". І не дарма. Вживаючи ці дивовижні листочки в салатах та інших стравах, ми збагачуємо організм; за допомогою шпинату виводяться шлаки і токсини. Також він дуже корисний для вагітних жінок і діток. У шпинаті міститься йод, лютеїн і клітковина, яка є дуже корисною для людини. Такий легкий салат можна вживати навіть щодня, адже в ньому стільки корисних продуктів. Ккрім шпинату у ньому міститься мигдаль, гриби і помідори
Інгредієнти
Шпинат
100 г
Помідори чері
200 г
Печериці свіжі
200 г
Мигдаль
30 г
Олія оливкова
2 ст. л.
Оцет бальзамічний
1 ч. л.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Етапи приготування
01
Листя шпинату промити і порвати руками на шматочки.
02
Помідори черрі промити і розрізати навпіл.
03
Печериці промити, при необхідності зняти верхню шкірку і порізати на скибочки.
04
Мигдаль обсмажити до рум'яності і перемолоти в блендері разом із бальзамічним оцтом, оливковою олією, сіллю і перцем.
05
Заправити цим соусом салат і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів