
Сальса з авокадо і сиром фета
Ні-ні, ви не помилилися. Це дійсно кулінарний сайт, це не уроки латино-американських та інших танців. І хоча у багатьох сальса асоціюється з танцями, все ж сьогодні ми будемо говорити про страви. Взагалі, сальса - це типовий мексиканський соус. Як і всі латинське, він досить гострий . Найчастіше сальсу роблять із відварених або тушкованих томатів з чилі і різними запашними травами. У нашому варіанті можна ще додати сир, часник і авокадо для більш насиченого смаку. Після того, як соус настоїться, він буде ще набагато смачнішим. Подавати можна не тільки з чіпсами, хоча з ними соус дуже смачний. Можна подавати навіть з гарнірами.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
4 шт.
Цибуля червона
0,5 шт.
Часник
2 шт.
Авокадо 500г
2 шт.
Сир Фета Світ Сир 45%
150 г.
Петрушка 70г
1 ст. л.
Оцет Mengazzoli винний червоний 1л
3 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Орегано Metro Chef подрібнений сушений 110г
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Овочі нарізати кубиками, сир також подрібнити кубиками.
02
У миску висипати помідори, цибулю, часник, авокадо. Змішати суміш у мисці з петрушкою, орегано, олією і оцтом. Залишити настоятися протягом 2-6 годин.
03
Подавати з чіпсами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів