Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти салати › Салат «Ніцца»
Салат «Ніцца»

Салат «Ніцца»

Рецепт надзвичайно смачного салату «Ніцца» прийшов до нас від кухарів однойменного міста на лазурному узбережжі Франції. Ця страва є не тільки доповненням до основного блюда, але і виступає як самостійна страва. Цей салат не схожий на знайомі нам страви, але готується просто і швидко. Для додання страві пікантної нотки в салат додають невелику кількість діжонської гірчиці. А прованські трави зроблять цей кулінарний шедевр більш ароматним. Салат заправляється оливковою олією з різними добавками, тому виходить не дуже калорійним. Цей салат сподобається всім, хто любить смачно і ситно поїсти.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Тунець консервований в олії — 200 г.
  2. 2. Анчоуси — 250 г.
  3. 3. Помідори — 3 шт.
  4. 4. Яйце куряче — 2 шт.
  5. 5. Картопля — 2 шт.
  6. 6. Квасоля зелена стручкова — 100 г.
  7. 7. Перець солодкий — 1 шт.
  8. 8. Селера — 100 г.
  9. 9. Маслини — 100 г.
  10. 10. Олія оливкова — 4 ст. л.
  11. 11. Оцет винний білий — 1 ст. л.
  12. 12. Сіль — за смаком
  13. 13. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Тунець перекласти в сито, дати стекти зайвій рідині.

  2. Картоплю відварити, після остудити і нарізати кубиками.

  3. Квасолю відварити в підсоленій воді.

  4. Перець і селеру нарізати соломкою, помідори нарізати скибочками.

  5. Яйця відварити, після остудити і нарізати.

  6. Змішати в салатниці овочі, рибу і яйця. Окремо збити оцет з оливковою олією. Заправити приготованою сумішшю салат, додати маслини, посолити і поперчити.