Cалат з цукіні, зеленню і фетою по-грецьки  - Image

Cалат з цукіні, зеленню і фетою по-грецьки

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Освіжаючий грецький салат з цукіні, м'ятою, сиром фета і оливковою заправкою із зеленню. Салат є прекрасною корисною і смачною дієтичною стравою. Добре поєднуватися він буде зі стравами з смаженої риби або риби, приготованої на грилі. Також подати його можна до гарніру, наприклад, до рису. За смаком, до салату можна додати нарізані соломкою свіжі огірки, солодкий болгарський перець, варені й нарізані скибочками яйця. За бажанням олію можна замінити сметаною, але бажано не більше 15% жирності (по можливості вибирайте 10%-ву), так як більш жирна сметана на смак тут буде підходити значно менше.

Продукти для рецепту

Цукіні
26.90 - 89.00

Цукіні

за 1 кг

Інгредієнти

Цукіні

400 г.

М'ята 50г

40 г.

Зелень мікс 100г

50 г.

Сир Фета Світ Сир 45%

60 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 мл.

Часник

10 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Цукіні помити, натерти на крупній тертці, віджати зайву рідину. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Зелень і м'яту помити, просушити і подрібнити. Сир розкришити.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв