Cалат з цукіні, зеленню і фетою по-грецьки  - Image

Cалат з цукіні, зеленню і фетою по-грецьки

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Освіжаючий грецький салат з цукіні, м'ятою, сиром фета і оливковою заправкою із зеленню. Салат є прекрасною корисною і смачною дієтичною стравою. Добре поєднуватися він буде зі стравами з смаженої риби або риби, приготованої на грилі. Також подати його можна до гарніру, наприклад, до рису. За смаком, до салату можна додати нарізані соломкою свіжі огірки, солодкий болгарський перець, варені й нарізані скибочками яйця. За бажанням олію можна замінити сметаною, але бажано не більше 15% жирності (по можливості вибирайте 10%-ву), так як більш жирна сметана на смак тут буде підходити значно менше.

Інгредієнти

Цукіні

400 г.

М'ята

40 г.

Зелень

50 г.

Сир фета

60 г.

Олія оливкова

20 мл.

Часник

10 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Цукіні помити, натерти на крупній тертці, віджати зайву рідину. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Зелень і м'яту помити, просушити і подрібнити. Сир розкришити.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Cалат з цукіні, зеленню і фетою по-грецьки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua