Салат з броколі і апельсинами - Image

Салат з броколі і апельсинами

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонований салатик – справжнє втілення корисності. Завдяки багатому вітамінному складу і високій харчовій цінності броколі, що входить до складу страви, часто порівнюють з м'ясом і курячими яйцями. І що важливо – ця кольорова капуста має дуже низьку калорійність (всього двадцять вісім калорій), що порадує тих, хто дотримується всіляких дієт. Апельсин – так взагалі суцільне джерело вітамінів і цінних мінералів, тут і говорити не потрібно. Цей легкий салат приємно здивує незвичайними смаковими нотками (поєднання броколі і солодких апельсинів навряд чи де-небудь доведеться зустріти), а також дуже ефектним святковим виконанням: салатна закуска подається в шкірці від половинки апельсина.

Продукти для рецепту

Філе куряче
204.90 - 293.00

Філе куряче

за 1 кг

Інгредієнти

Філе куряче

250 г.

Апельсини 1кг

2 шт.

Капуста Броколі

140 г.

Огірки солені

140 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

30 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

02

Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою. Броколі розібрати на суцвіття і відварити в підсоленій воді.

03

Апельсини розрізати на половинки, витягти ложкою м'якоть з шкірки. Нарізати м'якоть шматочками і видалити плівки.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Наповнити салатом половинки апельсинів.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв