Салат "Шемахінський" - Image

Салат "Шемахінський"

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей неймовірно легкий і соковитий салат - страва Азербайджанської кухні. Для заправки салату краще використовувати нерафіновану олію, щоб страва була більш ароматною і смачною. Для салату «Шемахінський» краще брати пісну яловичину. Ріпчасту цибулю маринують протягом 15-20 хвилин в 9% оцті. Бажано розвести його водою в пропорції дві частини оцту і одна частина води. Салат «Шемахінський» у підсумку виходить дуже ситним, ароматним, зовні красивим і апетитним, і до того ж досить корисним.

Інгредієнти

Відварена яловичина

200 г.

Цибуля

1 шт.

Оцет 9%

1/4 склянки

Мариновані огірки

100 г.

Помідори

2 шт.

Листя салату

за смаком

Петрушка

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями і скласти в миску, залити оцетом. Залишити на 10-15 хвилин.

02

Огірки нарізати соломкою. Листя салату і зелень петрушки промити, обсушити.

03

Змішати в мисці м'ясо, цибулю і огірки, посолити, поперчити за смаком, заправити соняшниковою олією.

04

На тарілки розкласти листя салату, зверху викласти приготований салат, прикрасити розрізаними на четвертинки помідорами і зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат "Шемахінський" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua