Ананасовий салат з яйцями та карі - Image

Ананасовий салат з яйцями та карі

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Екзотичний ананас давно став доступний не тільки у свіжому вигляді, але і консервованому. З цього солодкого фрукта виходять неймовірно смачні і вишукані страви, які можна сміливо подавати до святкового столу. Особливо прекрасно ананас відчуває себе в овочевих салатах. Пропонований варіант легкого, свіжого і поживного салату – яскраве тому підтвердження. Соковитий ананас складе чудову компанію відварним яйцям, хрусткій ріпчастій цибулі і зеленим листям салату. Цікаве поєднання смаків і запахів досягається завдяки пікантної гостро-солодкої заправки з натурального йогурту, оливкової олії та індійської пряної спеції карі, яка і забарвлює всі компоненти страви в яскраво-оранжевий колір.

Інгредієнти

Яйце куряче

2 шт.

Ананас

250 г.

Цибуля

60 г.

Йогурт натуральний

30 г.

Карі

3 г.

Олія  оливкова

5 мл.

Сіль

за смаком

Салат

40 г.

Етапи приготування

01

Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. З ананаса злити рідину. Нарізати його шматочками або кубиками.

02

Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Потім обшпарити його окропом. Салат помити, просушити, нарвати руками.

03

Змішати йогурт, оливкову олію і карі. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Ананасовий салат з яйцями та карі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua