
Салат з картоплі з блакитним сиром, беконом і зеленою цибулею
Такий смачний, ситний і оригінальний салат обов'язково повинен бути присутнім у Вашій домашній колекції святкових страв. Його цінують, насамперед, за незвичне, але, тим не менш, гармонійне поєднання обсмаженого бекону, свіжої зелені і відвареної картоплі і, звичайно ж, цікаву молочно-гірчичну заправку з блакитним сиром і бальзамічним оцтом. Цей пікантний соус зробить будь-який салат вишуканим і неповторним. Загалом, гостей здивуєте точно – не сумнівайтеся. Страва припаде до душі тим, хто не проти побалувати себе гострим солонуватим сиром з прожилками аристократичної цвілі. Якщо Ви – той самий примхливий гурман, люблячий нові смакові комбінації, цей салатик спеціально для Вас.
Інгредієнти
Картопля
700 г.
Сир блакитний
50 г.
Молоко
20 мл.
Оцет бальзамічний
10 мл.
Гірчиця
10 г.
Цибуля зелена
20 г.
Бекон
120 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Бекон нарізати скибочками і обсмажити на розігрітій сковороді без масла до золотистого кольору. Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками.
02
Зелену цибулю помити, просушити і подрібнити. Сир розкришити або нарізати кубиками. У мисці змішати сир, молоко, оцет, гірчицю і дуже добре перемішати. Додати заправку і бекон до картоплі, посипати зеленою цибулею і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів