
Салат з м'яса і квасолі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
300 г.
Квасоля Aro консервована в розсолі 400г
300 г.
Огірки солоні
300 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
50 г.
Етапи приготування
01
М'ясо відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити його. Нарізати м'ясо шматочками. З квасолі злити рідину.
02
Огірки нарізати скибочками або кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів