
Салат з кукурудзи, фети і помідорів чері
Вашій увазі вдало модифікована версія усіма відомого і улюбленого грецького салату за класичною рецептурою. Що незвичайного в новоспеченому салатику? Традиційні для цієї страви кисленькі оливки і солонуваті маслини замінюємо солодкою консервованою кукурудзою. Вона чудово поєднується з будь-якими інгредієнтами, оскільки характеризується відмінними смаковими якостями і пружньою, соковитою структурою. Доповнити смакову палітру салату ми вирішили за допомогою гілочки свіжого базиліка. Тонкий пряний смак цієї запашної зелені надає салату нотку пікантності. Ну і на завершення – в традиційну заправку з оливкової олії додамо бальзамічний оцет. Такий ароматний салат зведе з розуму всіх гостей.
Інгредієнти
Кукурудза консервована
200 г.
Помідори чері
400 г.
Сир фета
150 г.
Базилік зелений
40 г.
Олія оливкова
20 мл.
Оцет бальзамічний
20 мл.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
З кукурудзи злити рідину. Базилік помити, просушити, подрібнити.
02
Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Сир фета розкришити або нарізати кубиками.
03
Змішати оливкову олію і оцет. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів