
Салат з солодкого перцю і моцарели
Надзвичайно вишукані і апетитні італійські страви не викликають сумнівів, що італійці знають толк в їжі. І вже точно вміють смачно її приготувати. Пропонований салатик – тому гідне підтвердження. На перший погляд звичайні овочі, сир. Але викликає захоплення, на скільки грамотно вони підібрані, а їх гармонійна комбінація робить страву пікантною, неповторною і дуже ефектною як на вигляд, так і смак. Солодкий болгарський перчик, стиглі томати, ну і, звичайно ж, пружна моцарела надають салатику відмінний смак. Щоб закуска була соковитою і просоченою – ароматна заправка-соус з оливкової олії, бальзамічного (або винного) оцту і популярної в Італії запашної травички базиліка. Пальчики оближеш.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець зелений фасований
200 г.
Помідори рожеві фасовка
300 г.
Сир моцарела Lel 45%
120 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
10 мл.
Базилік у горщику
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Перець помити розрізати і видалити насіння. Нарізати перець кубиками або соломкою.
02
Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Сир нарізати кубиками або часточками. Базилік помити, просушити і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів