Cалат "Олів'є" з шинкою і ананасом  - Image

Cалат "Олів'є" з шинкою і ананасом

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Легендарне і всіма відоме «Олів'є» наполегливо служить незмінним атрибутом новорічного застілля і всіляких свят. Однак все хороше коли-небудь починає набридати. Багаторічна популярність цього салату сприяла появі великої кількості різноманітних варіантів його приготування за рахунок додавання різних інгредієнтів. Сьогодні пропонуємо випробувати досить неординарну версію класичного «Олів'є». Що незвичайного в цьому салатику? – запитаєте Ви. «Олів'є» з куркою Вам напевно відомо. А як Ви дивитеся на додавання шинки, консервованого ананаса і кисло-солодких апельсинів? Вишукана комбінація вищевказаних продуктів вдихне нове життя в стару добру страву.

Інгредієнти

Курка

200 г.

Шинка

100 г.

Картопля

200 г.

Ананас

100 г.

Морква

100 г.

Апельсин

100 г.

Майонез

40 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Шинку нарізати кубиками або соломкою. Картоплю і моркву відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

02

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

03

Апельсин нарізати скибочками .. З ананасів злити рідину і нарізати шматочками.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв