
Крабовий салат з огірком і зеленою цибулею
Хто і коли вперше приготував салат з крабових паличок, ми сказати точно не можемо. Але те, що він став досить популярним у наших господинь - це факт. І якщо розбити на групи всі салати, які існують, то вийде приблизно так: легкі закусочні салати, повсякденні, ситні і святкові. Так що крабовий салат відноситься саме до останніх. На Новий рік, день народження та інші свята його часто можна побачити на столі. А щоб внести різноманітність у цей салат, пропонуємо вам приготувати його по- літньому: з огірком і зеленою цибулею. По-перше, так салат отримає новий відтінок зеленого, а по-друге - матиме незвичайний цікавий смак.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Крабові палички вагові
200 г.
Цибуля зелена 100г
50 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Огірки солені
200 г.
Кріп 70г
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Зелень цибулю і кріп помити, просушити і подрібнити.
02
Огірки помити і нарізати кубиками, соломкою або скибочками. Крабові палички нарізати скибочками або соломкою.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів