
Овочеве рагу в духовці під сиром
Вам набридли м'ясні важкі страви і хочеться розвантажити свій раціон чимось легшим, але в той же час дуже поживним і смачним. Тоді ми пропонуємо вам рецепт страви "овочеве рагу в духовці під сиром". Страва дуже проста у своєму приготуванні. Вона дуже поживна, незважаючи на відсутність у ній м'яса. Страва відмінно підійде для тих, хто сидить на дієті. Ще одним безперечним плюсом цієї страви є те, що її можна споживати у піст. Тому що в ній відсутні продукти тваринного походження. Отже, вам не буде потрібно м'ясо для приготування цієї страви, але незважаючи на це овочеве рагу, запечене в духовці під сиром, буде повноцінною вечерею.
Інгредієнти
Баклажани
2 шт.
Перець болгарський
2 шт.
Цукіні
2 шт.
Часник
3 зуб.
Олія оливкова
30 мл.
Сир фета
250 г.
Картопля
500 г.
Помідори консервовані
400 г.
Орегано
за смаком
Чебрець
за смаком
Лавровий лист
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажани, помідори, цукіні, картоплю добре помити, нарізати не великими скибочками. Перець помити, видалити насінну коробку і нарізати смужками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Духовку розігріти до 180°C градусів. Сир фета розкришити. Форму змастити оливковою олією, викласти овочі, полити олією, посипати спеціями і посипати сиром. Поставити форму в духовку і запікати близько 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів