
Плетені «Котлетки»
Готуються плетені котлети дуже швидко і просто. Приготувати плетену котлету можна з будь-якого виду риби або м'яса, з соковитою свинини або дієтичної курячої грудки. Шматочки свинини і курячої грудки переплітають між собою, а кінці заколюють зубочистками. А можна за принципом плетіння килимків, сплести в шаховому порядку куряче м'ясо і свинину, кінці підвернути під котлетку. Виходить дуже смачно і оригінально. Плетені котлети також можна зверху змастити майонезом або збитим яйцем і запікати в розігрітій духовці до готовності. Таке блюдо неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.
Інгредієнти
Свинина (філе)
300 г.
Куряче філе
300 г.
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Філе свинини і курки попластувати і трохи відбити.
02
Потім кожен шматочок м'яса нарізати смужками, шириною приблизно 1,5-2 см.
03
Після чого переплести між собою шматочки курки та свинини, а кінці заколоти зубочистками.
04
Котлетки за смаком посолити і поперчити, а потім обсмажити на розпеченій сковороді на соняшниковій олії з кожного боку, приблизно по 3 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів