Лососевий рулет із сиром "Філадельфія" і овочами - Image

Лососевий рулет із сиром "Філадельфія" і овочами

Кількість порцій: 3Час приготування: 2 год 10 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Вивчаючи інгрідієнти цього рецепту, відразу можна сказати, що страва вийде дуже смачною. Поєднання риби з овочами це завжди передбачувано апетитно. Пару слів про рецепт: представлена страва родом із Америки, готують її на обід, а подають виключно з соусом. Підійде лососевий рулет і до святкового столу, бо риба частий і бажаний гість на таких заходах. Білкова їжа улюблена нами за свої корисні складові і ніжний смак. У цьому рибному рулеті ви знайдете для себе і те, й інше. Багатство смаку на цьому ще не закінчується - сир Філадельфія і прянощі у поєднанні з рибою і овочами подарують невимовне задоволення. Тому скоріш налягайте на здорову їжу і не відмовляйте собі в маленьких апетитних радощах!

Інгредієнти

Філе лосося

300 г.

Сир "Філадельфія"

60 г.

Червоний болгарський перець

2 шт.

Зелена цибуля

5 шт.

Червоний болгарський перець (для соусу)

50 г.

Цибуля (для соусу)

15 г.

Часник (для соусу)

1 зубчик

Лавровий лист (для соусу)

1 шт.

Помідор (для соусу)

60 г.

Оливкове масло

2 ст. л.

Шафран

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Розпочати з овочів. Перець очистити від насіння і м'якуша. Цибулю (зелену) почистити, обмити і нарізати. Змішати з сиром, посолити і поперчити.

02

Перейти до риби. Філе лосося очистити від кісток. Розрізати уздовж до середини, потім розрізати рибу на дві половинки у вигляді відкритої книги. Прорізати до кінця не треба.

03

У середину викласти перець і начинку з сиру. Закрити "рибну книгу" (закрити філе з двох сторін). Загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 60 хвилин.

04

Через годину, вийняти рибу з холодильника і обв'язати її білою мотузкою для збереження форми. Далі підготувати сковорідку і обсмажити на ній лосось з обох боків (по 30 секунд буде достатньо).

05

Після того, як рибний рулет обсмажиться, помістити його в розігріту до 180ºС духовку. Готувати 15 хвилин.

06

Залишилося приготувати соус. Обсмажити в сотейнику порізану цибулю і часник до появи золотистого кольору. Додати шафран (подрібнений), нарізаний перець і томати. Залити водою, покриваючи усі овочі, кинути лавровий лист. Накрити кришкою і готувати 30 хвилин.

07

З напівготового соусу прибрати лавровий лист, посолити, поперчити і довести усю суміш до однорідного стану, використовуючи для цього блендер. Потім рулет нарізати на порційні шматки (якщо раніше рулет був обв'язаний мотузкою, її слід вийняти), викласти на тарілку і полити соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Лососевий рулет із сиром "Філадельфія" і овочами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua