Курка з грибами в соусі з фети - Image

Курка з грибами в соусі з фети

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Зараз багато готують страви з курки. Курка зараз дуже популярна. Інтернет рясніє всілякими рецептами страв з курки. І це не даремно, адже курка зараз стала дуже доступною всім верствам населення, і до того ж м'ясо її дуже дієтичне. Весь час з'являються все нові рецепти, як смачно і швидко приготувати куряче м'ясо, щоб воно мало зовсім радикальний смак. Такий рецепт, як курка з грибами в соусі з фети напевно зацікавить багатьох. У даній страві присутній алкоголь. І це не даремно. Адже, алкогольний напій завжди змінює смак всієї страви. Курка просочується соковитою винною рідиною і стає неймовірно смачною. Ви можете присипати готову страву зеленню перед подачею. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Філе курячої грудинки

2 шт.

Морква

0,5 шт.

Гриби свіжі

1 ст.

Олія оливкова

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Вино червоне сухе

0,5 ст.

Сир фета

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Курку нарізати на шматочки, посолити. Моркву нарізати маленькими кубиками, гриби нарізати пластинами.

02

Поставити сковороду на вогонь, вилити олію, висипати моркву, обсмажити протягом 3-5 хвилин.

03

Додати гриби до моркви, обсмажити. Додати в сковороду курку, через 3-5 хвилин, зменшити вогонь, накрити кришкою сковороду. Тушкувати під кришкою 3 хвилини.

04

Додати в сковороду вино, посолити і поперчити, тушкувати 10 хвилин. У центр сковороди, прибравши курку та гриби до країв, викласти сир. Придавити лопаткою сир. Перемішати всі інгредієнти.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Курка з грибами в соусі з фети – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua