Брюссельська капуста з цибулею і беконом - Image

Брюссельська капуста з цибулею і беконом

Кількість порцій: 10Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ми можемо тільки вас похвалити за те, що ви в якості вечері вибрали саме брюссельську капусту з цибулею і беконом. Зараз різноманітність страв з брюссельської капусти просто вражає. Адже, це і не дарма. Тому що брюссельська капуста цінується своїм багатим вмістом вітамінів, мікроелементів і мінеральних речовин. До того ж, порція брюссельської капусти містить дуже мало калорій. Дана страва здивує вас своїм легким, витонченим смаком. І прекрасно зійде вам за вечерю. Тут гармонійно поєднуються всі інгредієнти. Завдяки вмісту бекону у страві, воно набуває особливого м'ясного відтінку. Чебрець і чорний перець додадуть страві прянощів. А лимон чудово освіжить страву.

Інгредієнти

Брюссельська капуста

500 г.

Бекон

150 г.

Оливкова олія

1 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Чебрець

4 гілочки

Сіль

1 ч. л.

Лимонний сік

2 ч. л.

Чорний мелений перець

за смаком

Етапи приготування

01

Капусту варити 5 хвилин. Бекон порізати на шматочки, підсмажити на сковорідці.

02

У сотейник влити оливкову олію, додати дрібно нарізану цибулю, готувати до м'якості. Посолити, поперчити, додати гілочки чебрецю.

03

Додати брюссельську капусту, тушкувати 3 хвилини. Прибрати з сотейника гілочки чебрецю, додати підсмажений бекон, лимонний сік, все добре перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Брюссельська капуста з цибулею і беконом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua