Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти гарнір › Запечені перці з часником і травами
Запечені перці з часником і травами

Запечені перці з часником і травами

Урізноманітнити Ваше звичне меню і прикрасити святковий стіл допоможе ця оригінальна закуска – запечені перці з часником і травами. Така страва радує око і збуджує апетит. У процесі приготування перчиков з духовки доноситься настільки приємний аромат італійських прянощів, що Ви просто не зможете встояти. Випікати можете на п'ять хвилин довше до появи злегка обвуглених країв у перців (за Вашим бажанням). У кожну четвертинку овоча можете покласти порізаний сир сулугуні і подрібнені кедрові горішки. А потім змастити часниковим соусом і скропити лимонним соком. Болгарські перці відмінно почувають себе в одній тарілці з м'ясом, рибою, гармонійно доповнюючи їх смак.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Перець болгарський — 500 г.
  2. 2. Олія оливкова — 20 мл.
  3. 3. Часник — 20 г.
  4. 4. Італійські спеції — 10 г.
  5. 5. Суміш перців — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати четвертинками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

  2. Змішати оливкову олію з часником і спеціями. Змастити отриманим соусом перці.

  3. Духовку розігріти до 200°C. Викласти перці на деко і запікати близько 25 хвилин.