Фруктовий холодний чай - Image

Фруктовий холодний чай

Кількість порцій: 5Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

У літню спеку як ніколи хочеться чогось легкого і освіжаючого. Такого, щоб і спрагу вгамувало, і підбадьорило. Поспішаємо запропонувати Вам чудовий рецепт фруктового холодного чаю – прекрасна, а головне корисна і бюджетна альтернатива магазинним солодким напоям з сумнівним складом і шкідливій газованій воді. Все, що Вам потрібно – чорний чай і Ваші улюблені фрукти, які в спекотний літній сезон завжди знайдуться у власному саду. Якщо бажаєте зробити вже зовсім низькокалорійний і дієтичний напій – у такому випадку цукор можете замінити медом. А найголовніше: цей ефектний і смачний чай-коктейль стане доречним на святковому застіллі. Його можна взяти із собою на природу або пікнік.

Інгредієнти

Вода

Чай чорний

5 ч. л.

Яблуко

1шт

Апельсин

1шт

Полуниця

200г

Персик

1шт

Цукор

за смаком

Лід

Етапи приготування

01

Заварити чай, залишивши його на 10-15 хвилин настоюватися, потім охолодити.

02

Фрукти вимити, яблуко очистити від шкірки, нарізати великими шматочками. Персик нарізати дольками.

03

Апельсин розрізати навпіл. Одну половинку залишити для прикраси, з другої зняти шкірку, крупно нарізати і обшпарити окропом, м'якоть подрібнити.

04

Полуницю розім'яти виделкою. Змішати в глечику настій чаю та фрукти. Подавати у високих келихах з кубиками льоду.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв

Фруктовий холодний чай – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua