Йогуртове морозиво з шоколадом - Image

Йогуртове морозиво з шоколадом

Кількість порцій: 2Час приготування: 2 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

У спекотну пору дуже хочеться насолодитися прохолодою. Наприклад, солодким смачним і ситним морозивом. На жаль, в магазинах часто попадається морозиво, яке не зовсім і схоже на справжнє за смаком. Чому б не зробити такий прохолодний десерт вдома?! Запросто. Домашнє морозиво набагато смачніше і більш поживне. До того ж, крім йогурту і шоколаду ви можете додати різні фрукти, щоб зробити морозиво ще більш насиченим. Адже ваша фантазія і бажання не має меж. Ваші рідні та близькі будуть насолоджуватися вашими кулінарними здібностями, адже такий десерт виходить дуже смачним, насиченим і приємним.

Інгредієнти

Молоко

100 г.

Йогурт

150 г.

Кукурудзяний крохмаль

1 ст. л.

Шоколад

20 г.

Цукор ванільний

5 упак.

Етапи приготування

01

У 100 мл. молока розвести крохмаль.

02

Шоколад наламати на дрібні шматочки або натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти з йогуртом і залити у форму для морозива.

03

У центр форми з йогуртом вертикально вставити дерев'яну паличку для морозива і поставити в морозильну камеру.

04

Витримати в камері до повного замерзання. Після замерзання морозиво готове до вживання. Якщо виникають складнощі з тим, щоб витягнути його з форми, поставте форму в гарячу воду на 15 секунд.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Йогуртове морозиво з шоколадом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua