Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти консервація плита › Ікра кабачкова
Ікра кабачкова

Ікра кабачкова

Настійно рекомендуємо приготувати таку страву, як ікра кабачкова. Вона дуже смачна і корисна. Страву рекомендують вживати при різних дієтах. Кабачкова ікра - це дуже малокалорійний продукт. Тому його добре їсти тим, хто мріє скинути зайві кілограми. Всім відомо, що дієти - це в якійсь мірі шкідливі речі, так як відмовляючись від деяких продуктів, ви тим самим позбавляєте себе корисних речовин і необхідних для підтримки організму мікроелементів. Але якщо підходити до дієт правильно і вживати збалансовані і найголовніше різноманітні продукти, то вам вдасться уникнути негативних наслідків. Кабачки - це саме ті продукти, які є незамінними при різних дієтах.

Кількість порцій 12
Час приготування 180 хв

  1. 1. Кабачки — 6 кг.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 1 кг.
  3. 3. Майонез — 500 мл.
  4. 4. Паста томатна — 700 г.
  5. 5. Цукор — 200 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець червоний — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кабачки очистити від шкірки, вийняти насіння. Натерти на тертці.

  2. Порізати цибулю ріпчасту, обсмажити на сковороді.

  3. Додати в каструлю кабачки, цибулю і майонез. Поставити каструлю на вогонь, варити на слабкому вогні протягом 2 годин.

  4. Додати томатну пасту і цукор. Посолити і поперчити. Перемішати, варити 30 хвилин.

  5. Простерилізувати банки і кришки, розкласти гарячу ікру по банках, закатати, перевернути верх дном, закутати в ковдру.