
Шоколадний торт з кавою
Що може бути ароматніше, смачніше і спокусливіше, ніж чашечка доброї кави і ніжний шоколад, що тане в роті? Це гармонійне поєднання давно стало класикою приємного проведення часу. Ми ж пропонуємо відчути неповторну кавово-шоколадну комбінацію в черговому солодкому рецепті. Цей дивовижний тортик виходить настільки просоченим і соковитим, що Ви просто не зможете відірватися від такої смакоти. Апетитне чергування густого вершково-кавового крему і ніжного шоколадного бісквіта подарує Вам незабутні смакові відчуття. Цей кулінарний шедевр приведе в захват усіх Ваших гостей, тому не забудьте відкласти кожному з них по шматочку цієї шоколадної «бомби».
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
2,5 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 ч. л.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
2 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
за смаком
Желатин Добрик 15г
за смаком
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
2 ч. л.
Кава Чорна Карта Classic мелена 225г
1,5 ч. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
160 мл.
Етапи приготування
01
Збити яйця в мисці, поступово додаючи цукор і вливаючи воду. В окремій мисці змішати борошно, какао і розпушувач. Просіяти в миску з яєчною сумішшю, перемішати знизу вгору.
02
Форму застелити папером, викласти тісто, розрівняти по всій поверхні форми. Випікати 20 хвилин у попередньо розігрітій духовці до температури 175°C. Після, витягнути з форми і остудити.
03
Желатин замочити в холодній воді, постійно помішуючи додати гарячу зварену каву, після чого остудити суміш.
04
Вершки збити разом із цукром. Перекласти з вершкової маси 6 ст. л. окремо для прикраси. В основну вершкову масу влити суміш желатину і кави. Перемішати.
05
Корж бісквіта розрізати на дві частини, нижній шар змастити вершковою масою, викласти зверху половину кавової суміші, накрити другим коржем. Змастити залишеним кремом, прикрасити відкладеною вершковою масою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів