Торт-морозиво з черешнею - Image

Торт-морозиво з черешнею

Кількість порцій: 8Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ви дуже любите солодке, ну просто жити без нього не можете? Але при цьому в літню спеку хочеться і чогось прохолодного. Як тут бути? Для такого випадку у нас є унікальний рецепт торта-морозива з черешнею (до речі, можна використовувати і будь-який інший фрукт, який Ви любите). Здивуйте своїх діток і дорослих смачним десертом. Такий торт підніме вам настрій на цілий день, а його прохолода захистить від спеки в таке спекотне літо.

Інгредієнти

Ванільне морозиво

300г

Цукор

0,25 стакана

Крохмаль

1 ст. л.

Бренді

2 ст.л.

Масло вершкове

2 ст.л.

Мед

2 ст. л.

Черешня

300г

Бісквіт

200г

Етапи приготування

01

Черешню вимити, кілька ягід відкласти, у решти видалити кісточки. У каструлю викласти цукор, крохмаль, черешню. Влити бренді і третину склянки води. Довести до кипіння, варити 2 хв., або до загустіння, постійно помішуючи. Дати повністю охолонути.

02

У мисці змішати розтоплене масло з медом. Додати бісквітні крихти. Все ретельно перемішати.

03

Розподілити суміш по дну і вздовж бортиків форми для торта діаметром 22 см., гарненько придавлюючи. Запікати в попередньо розігрітій до 180ºС духовці протягом 8 хв. Дати повністю охолонути.

04

Черешневу суміш подрібнити в блендері до однорідності. Половину склянки отриманого пюре залишити для прикраси, решту пюре помістити в контейнер, який щільно закривається і поставити в холодильник.

05

Морозиво покласти у велику миску, добре розім'яти виделкою і збити міксером на малій швидкості до однорідності. Додати черешневе пюре з холодильника, злегка перемішати. Викласти цю суміш на основу торту. Обережно перемішати по колу, щоб вийшов спіралевидний малюнок.

06

Накрити, поставити в морозильник на 4 год. Перед подачею прикрасити черешневим пюре і ягодами черешні.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Торт з попкорном

Торт з попкорном

15

2 год

Торт-морозиво з черешнею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua