
Закусочний пиріг із бринзою
Бринза часто використовується у випічці: рецепти пирогів з бринзою є в кухнях різних народів. Головне, що вона є дієтичним продуктом, при цьому нормалізує роботу травного тракту, відновлюючи мікрофлору кишечника. Спортсменам і працівникам, діяльність яких пов'язана із застосуванням фізичної сили, бринза допомагає відновити сили після важких м'язових навантажень. Рецепт закусочного пирога з бринзою, запропонованого вам, дуже зручний як закуска тим, що його дуже легко розділити порційно. Пиріг виходить дуже смачним і ніжним.
Інгредієнти
Тісто листкове дріжджове
250 г.
Сир бринза
5 ст. л.
Сметана 20%
1 ст. л.
Яйце куряче
1 шт.
Часник
1 шт.
Вершки
1 ч. л.
Масло вершкове
2,5 ч. л.
Перець чорний мелений
за смаком
Кріп
1 пучок
Етапи приготування
01
Кріп подрібнити, часник роздавити. Бринзу розім'яти виделкою. Змішати в мисці бринзу, часник і кріп, поперчити за смаком. Додати в суміш яйце, влити сметану, перемішати.
02
Розкачати тісто на столі, присипаному борошном. На тісто викласти начинку, рівномірно розподіливши по всій поверхні. Згорнути в рулет, який розрізати на 8 частин.
03
Змастити форму для випікання вершковим маслом, укласти шматочки рулету розрізом вгору.
04
Змішати в мисці жовток, вершки і вершкове масло, збити до однорідної маси. Змастити отриманою заправкою пиріг. Випікати 35 хвилин в розігрітій до температури 170ºС духовці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів