
Печиво "Каштани"
Печиво "Каштани" - оригінальний, цікавий рецепт, за яким виходить смачне, що тане в роті, ніжне пісочне печиво. Із запропонованої кількості інгредієнтів у Вас вийде приблизно 40 штук: продуктів йде невелика кількість, а печива виходить досить багато. Зверніть увагу на те, що в рецепті використовуються відварні жовтки. На останньому етапі приготування замість подрібнених горіхів готове печиво за бажанням можна обваляти в присипці з вафельних коржів, натерши їх на дрібну тертку. Можна застосувати і кокосову стружку. Приготуйте суперпісочні "Каштани", порадуйте близьких домашньою випічкою, ще раз здивувавши їх своїми кулінарними здібностями.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
250 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
6 шт.
Сметана ХМЗ 20%
3 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
250 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Борошно 7 1кг
250 г.
Фундук
150 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
5 ст. л.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Варені яєчні жовтки розтерти з маслом (200 г.).
02
Додати сметану і перемішати.
03
Додати цукор (50 г.) і ванільний цукор, перемішати.
04
Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
05
Сформувати з тіста невеликі коржики.
06
У центр кожного коржика покласти горіх.
07
Сформувати кульку, розміром з волоський горіх.
08
Деко застелити папером для випічки, викласти кульки, поставити в духовку. Випікати при температурі 180°C протягом 25 хвилин.
09
Для приготування глазурі масло (50 г.), цукор (200 г.), какао і молоко довести до кипіння і кип'ятити, поки цукор повністю не розчиниться.
10
Решту горіхів подрібнити.
11
Готове печиво вмочити в теплу глазур.
12
Потім обваляти в горіхах.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів