Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти випічка блендер › Пряники медові з горіхами
Пряники медові з горіхами

Пряники медові з горіхами

Чи відомо Вам, що пряникове тісто вважається одним з найбільш простих, не морочливих в приготуванні і приємних у роботі різновидів тіста? Якщо Вас порадував цей достовірний факт, поспішаємо поділитися з Вами рецептом домашніх пряників. Справжній пряник важко собі уявити без будь-яких смакових добавок. І тут ми Вас не засмутимо: наші пряники з медом, горішками і красивою прикрасою у вигляді цукрової пудри. Такі пряники не черствіють навіть наступного дня і зберігають свої смакові якості. Хоча, є великий сумнів, що вони «доживуть» до наступного дня: аж надто вони смачні. Ніжна консистенція, приємний аромат і яскраво виражений медово-горіховий смак не залишить байдужим жодного ласуна.

Кількість порцій 10
Час приготування 35 хв

  1. 1. Мед — 300 г
  2. 2. Горіхи — 100 г
  3. 3. Олія рослинна — 2 ст. л.
  4. 4. Лимон — 1 шт.
  5. 5. Сода — 0,5 ч. л.
  6. 6. Борошно — 400 г
  7. 7. Ванілін — 5 г
  8. 8. Кориця — 5 г
  9. 9. Цукрова пудра — 40 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Горіхи подрібнити в блендері, з'єднати їх з медом, додати рослинну олію, цедру лимона, м'якіть лимона без кісточок, ванілін, корицю за смаком. Все добре перемішати до однорідного стану.

  2. Соду змішати з борошном і додати до медової маси. Замісити тісто.

  3. На присипаній борошном поверхні розкатати тісто і вирізати формочками пряники, викласти їх на змащене олією деко і помістити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати протягом 15-25 хвилин в залежності від розміру.

  4. Готові пряники посипати цукровою пудрою.