Шоколадний пиріг із хрусткою скоринкою - Image

Шоколадний пиріг із хрусткою скоринкою

Кількість порцій: 5Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Напевно, ті талановиті кондитери, кулінарній фантазії яких належить цей неповторний шоколадний пиріг, гідні найвищої нагороди – суспільного визнання. Адже готувати цю прекрасну випічку – суцільне задоволення: просто, швидко, не клопітно. Навіть діти впораються з цим нехитрим завданням. А необхідні інгредієнти обов'язково знайдуться в арсеналі у будь-якої господині. Не дарма кажуть, що все геніальне – просто. Результат, який Ви отримаєте, перевершить всі очікування: ніжний шоколадний бісквіт зі хрусткою скоринкою, що нагадує потріскану шоколадну землю, присипану першим, самим білим снігом – цукровою пудрою, подарує Вам і Вашим рідним неповторні хвилини задоволення. Саме час ставити чайник.

Інгредієнти

Шоколад темний

200 г.

Масло вершкове

100 г.

Борошно пшеничне

60 г.

Молоко

30 мл.

Цукор

150 г.

Яйце куряче

3 шт.

Пудра цукрова

20 г.

Етапи приготування

01

Вершкове масло, нарізане кубиками, розтопити на водяній бані з разломаним на шматочки шоколадом. Білки відокремити від жовтків. Жовтки з цукром збити в пишну масу.

02

Додати до яєчної суміші шоколадну, потім просіяти борошно і перемішати до однорідної консистенції. Білки збити з цукром. Додати білки в тісто і обережно перемішати.

03

Духовку розігріти до 180°C. Вилити тісто у форму і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 20-25 хвилин. Коли він буде готовий і трохи охолоне, то присипати цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв