
Хліб із фініками
Дуже популяними стають з кожним разом хліба, в які додають найрізноманітніші начинки. Так, можна побачити в магазині хліб з родзинками, насінням соняшника та іншими наповнювачами. Найчастіше, це солодкий хліб, щось середнє між звичайним хлібом і кексом. Його можна навіть їсти з чаєм. Ми теж не відстаємо і пропонуємо вам рецепт хліба ... з фініками. Так, саме з фініками, ви не помилилися. Тісто потрібно замісити звичайне дріжджове, додати фініки - і все, теплий домашній хліб уже готовий. І що найголовніше, домашній хліб завжди свіжий і натуральний. Ви можете мастити на нього і масло, і варення, і щось ще, головне - щоб подобалося вам.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
650 г.
Спеція Перець чорний мелений
6 г.
Сіль Єгипет
6 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
7 г.
Олія оливкова Oscar рафінована з додаванням оливкової олії 250мл
25 г.
Фініки в'ялені
350 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 г.
Етапи приготування
01
Борошно просіяти, додати перець, сіль та дріжджі. Залити оливкову олію та воду (450 мл.), замісити тісто. Замішувати 10 хвилин. Помістити до змащеної рослинною олією ємності, накрити плівкою та залишити на 1 годину.
02
Фініки крупно порізати. Додати їх в тісто. Добре розмішати, щоб рівномірно розмістити фініки в тісті.
03
Деко накрити листом пергаменту. Сформувати з тіста овальний буханець. Ножицями зробити діагональні розрізи через 4 см. Присипати борошном. Залишити на 15 хвилин. Помістити в духовку та випікати при температурі 200°С 45 хвилин. Охолодити на решітці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів