Баноффі - Image

Баноффі

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Дуже святковий і по вигляду і за смаком торт. Готується він, в принципі, досить легко і з ним зможе впоратися будь-хто. Адже тут не потрібно ніяких складних етапів та інгредієнтів, в яких можна зробити помилку (наприклад, розвести желатин, замісити тісто). Та й часу на приготування баноффі займе не надто багато, єдине, що потрібен час на остигання маси та охолодження (в цілому близько 3 годин), тому як варіант для «гості на порозі» такий торт не підійде. Але зате на день народження та інші свята він просто ідеальний варіант. Особливо, якщо торт прикрасити скибочками банану, кокосовою стружкою і тертим молочним шоколадом!

Продукти для рецепту

Печиво пісочне
120.00 - 189.00

Печиво пісочне

за 1 кг

Інгредієнти

Печиво пісочне

500 г.

Масло вершкове домашнє

220 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

30 г.

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г

100 г.

Ванілін Pripravka 2г

10 г.

Молоко згущене варене

300 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

200 мл.

Цукрова пудра Aro 250г

30 г.

Банани SantaVita сушені 100г

500 г.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 190°C. Печиво з половиною вершкового масла і цукром (білим) змішати і подрібнити в блендері. Утрамбувати масу у форму і поставити в духовку на 10 хвилин.

02

Вершкове масло розтопити, довести до кипіння, додати коричневий цукор і ванілін (половину). Влити згущене молоко. Добре перемішати і готувати близько 3-5 хвилин. Охолодити масу близько 2 годин у холодильнику.

03

Збити вершки з цукровою пудрою і ваніліном до стійкої піни. Банан очистити і нарізати скибочками. Додати банани до вершків і перемішати. На основу викласти масу зі згущеним молоком, потім - вершки з бананами. Покласти торт на 1 годину в холодильник.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв